Instalare Windows

Cand si de ce trebuie sa imi reintalez sistemul de operare ?

Instalarea sistemului de operare devine necesar atunci cand ati achizitionat un laptop nou si nu are nici un sistem instalat pe el ,cand doriti sa faceti un upgrade de la sistemul actual la unul mai bun sau cand Windowsul da semene de “oboseala” si nu mai functioneaza la parametri corecti.

Windows-ul devine mai “greoi” din cauza unor  instalari/dezinstalari incorecte sau incomplete a unor programe si nu in ultimu rand cand luati diversi virusi care pot duce la imposibilitatea acestuia de a mai boota.

LukComputers va salva absolut toate datele, inainte de a face instalarea noului Windows. Chiar daca sistemul de operare nu mai booteaza, tehnicieni nostri se vor asigura ca dumneavoastra sa nu pierdeti nici o data importanta.

Toate datele trebuiesc salvate inainte de reinstalare. Acestea vor fi mutate intr-o partitie diferita de cea in care se afla Windows-ul (De obicei, sistemul de operare este instalat in partitia C:\, in acest caz, noi vom salva datele pe o alta partitie). Insa daca laptop-ul/calculatorul dumneavoastra are o singura partitie, datele vor fi extrase si salvate pe un suport extern (Hard extern, Dvd-uri stick-uri).

LukComputers recomanda ca de la prima instalare a sistemului de operare sa va creeati cel putin 2 partiti.

Daca intampinati probleme la instalarea sistemului de operare, puteti apela cu incredere la noi. Tehnicieni nostri se vor ocupa imediat de problema dumneavoastra si va vor salva toate datele.

*Instalarea sistemului de operare se face doar cu licenta clientului

Comments are closed.

error: Bo Hoo Hoo !