Inlocuire tastatura

Inlocuire tastatura laptop

Tastatura laptopului este probabil cea mai folosita si cea mai esentiala componenta a laptopului.

Tastatura se poate strica in cazul in care un lichid ajunge in interiorul tastaturi. Tastatura unui laptop are in componenta mai multe straturi de folii de plastic, pentru a proteja conductorii iar daca lichidul se scurge intre acestea face ca repararea tastaturi sa fie foarte dificila sau chiar imposibila.

Majoritatea tastaturilor de laptop care intra in service sunt deja corodate pana sa ajunga la noi in service, iar atunci nu se poate face nimic, fiind necesara inlocuirea acesteia.

Care sunt cele mai frecvente cazuri de defectare a tastaturi unui laptop

Varsarea lichidelor pe tasatura este cea mai frecventa cauza de defectare.Dupa ce lichidul a fost varsat peste tastatura, firele incep sa corodeze. Posibilitatea de reparare este foarte mare daca laptopul este adus imediat in service.

In cazul in care intampinati o problema de genu si anume defectarea tastaturii, va recomandam sa ne contactati pentru inlocuirea sau repararea tasaturii

LukComputers furnizeaza tastaturi de schimb si asigura montajul gratuit pentru toate modelele existente pe piata: Samsung, Asus, Sony Vaio, Acer, Dell,Benq, Evolio, Fujitsu-Siemens, Hp, IBM, Lenovo, Toshiba etc.

Comments are closed.

error: Bo Hoo Hoo !