Reparatie incarcator

Incarcatorul de laptop este format dintr-un adaptor din care ies doua fire, un capat avand mufa de conectare iar celalalt capat se baga in priza.

Adaptorul are rodul de a reduce tensiunea de la 120v AC la 19 v DC. Pe adaptor se afla si un led care se aprinde atunci cand acesta este bagat in priza,

Defectele cele mai des intalnite ale incarcatoarelor pentru laptop sunt ruperea pur si simplu a cablului fie la mufa de conectare fie la intrarea in adaptor. Aceasta defectiune se poate repara foarte simplu prin lipirea firelor acolo unde a fost fisurat sau prin inlocuirea integrala a cablului, in caz ca defectiunea este una majora.

O alta problema care ar putea aparea la adapatoare ar fi arderea acestuia. Cum va puteti da seamna daca acesta este ars ? Ledul acestuia nu se mai aprinde iar laptopul nu mai primeste curent. Daca acesta este ars, in functie de gradul de defectare , adaptorul poate fi reparat sau va trebui inlocuit.

LukComputers va ofera orice tip de incarcator laptop pentru aproape toate modele existente pe piata. La noi puteti gasi incarcatoare compatibile cat si incarcatoare originale.

In caz ca aveti probleme cu alimentatorul laptopului, puteti apela cu incredere la noi.

Comments are closed.

error: Bo Hoo Hoo !